Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Smartwings počeo prodaju linija između Poljske i Dubrovnika

Jan Kotek.

Smartwings Boeing 737-800

Češki zrakoplovni prijevoznik Smartwings (QS/TVS) počeo je s prodajom karata na linijama iz Poljske za Dubrovnik. Naime, radi se o dosadašnjim charter linijama poljske tvrtke kćeri Travel Service Polska (3Z/TVP) za turističku agenciju Rainbow Tours. Linije Katowice - Dubrovnik i Varšava - Dubrovnik sada su u slobodnoj prodaji kako redovite sezonske linije koje počinju s prometom od 6. lipnja 2019. godine. Charter letovi Varšava - Dubrovnik počeli su i ranije. 

Obje linije će biti u prometu jednom tjedno, četvrtkom, od 6. lipnja do 26. rujna 2019. godine. Treća charter linija Gdańsk - Dubrovnik ostaje kao takva i za nju nema karata u slobodnoj prodaji kod Smartwingsa. U odnosu na prošlu godinu, ukinute su charter linije iz Bydgoszcza i Szczeczina za Dubrovnik. Ranije najavljivana nova charter linija za ovu godinu Łodź - Dubrovnik nije se ostvarila. 

Već nekoliko godina u prodaji je kao redovita linija i Varšava - Split, ali duga linija Katowice - Split ukinuta je za ovu godinu. Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa Boeing 737-800 (na slici).

Foto © Avioradar (DBV/11.7.2017.)

Pročitajte još: