Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

Ryanair pojačava odabrane linije za Zadar

Piše: Jan Kotek.

© Avioradar - Jan Kotek (KRK/19.11.2017.)
Ryanair Boeing 737-800

Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) iduće godine u ljetnom redu letenja planira pojačati nekoliko svojih linija za Zadar

Linija Zadar - Beč koja je počela s prometom ove godine, imat će treći let tjedno. Pored letova ponedjeljkom i petkom, uvode se novi letovi srijedom. Ove godine iz dobro poznatih razloga nije uopće bilo letova iz Francuske za Zadar. Za iduću godinu planiran je povratak na dvije linije i to za Marseille koji će imati 3 leta tjedno i za Pariz (zračna luka "Beauvais") koja nije bila u prometu ni prošle godine. 

Linija Zadar - Berlin prelazi na novu zračnu luku "Brandenburg - Willy Brandt" u Berlinu i imat će jedan let tjedno više u odnosu na ovu godinu. Linija Zadar - Düsseldorf (zračna luka "Niederrhein - Weeze") dobit će dodatni, treći let tjedno, odnosno vratit će se na razinu prometa od prošle godine.  Linija Zadar - Memmingen se nakon ovogodišnje stanke vraća u promet s 3 leta tjedno, odnosno jedan let tjedno više nego prošle godine. Isto tako i linija Zadar - Krakow, nakon ovogodišnje stanke dobit će novi, treći let tjedno u odnosu na prošlu godinu.

Ove godine Ryanair je planirao čak 3 zrakoplova bazirati u Zadru s 11 novih linija. Od toga, naravno, nije bilo ništa. Ipak, jedna od tih novih linija koje su ove godine bile otkazane, u ponudi je za iduću godinu. Radi se o liniji Zadar - Wroclaw s dva leta tjedno, ponedljekom i petkom.  Prema sastavljenom redu letenja kako je trenutačno objavljen kod Ryanaira, izgleda da prijevoznik planira letjeti s najmanje dva zrakoplova iz flote tvrtke kćeri Lauda (OE/LDM) koji će biti iduće godine bazirani u Zadru.  

Twitter