Avioradar koristi kolačiće da bi Vam omogućio jednostavnije i ugodnije korištenje stranice. 

AVIORADAR - Hrvatski zrakoplovni portal

KLM nudi kombiniranu kartu za vlak i zrakoplov do Amsterdama

Piše: Ivo Gračanin.

© KLM
KLM & NS

 

Od ovog tjedna će biti moguće prilikom kupnje karte za KLM letove, kupiti i kartu za vlak od zračne luke Amsterdam Schiphol do glavnog željezničkog kolodvora Amsterdam Centraal. Prijevoz vlakom organiziraju Nizozemske željeznice (NS). Ova usluga je namijenjena prvenstveno stranim posjetiteljima koji imaju smještaj u središtu Amsterdama. Od sad putnici mogu cijelo svoje putovanje isplanirati na jednom mjestu i ne moraju čekati u redu za kupnju karte za vlak u zračnoj luci.

Do sad su KLM-ovi putnici imali mogućnost kombiniranja karata s rent-a-carom ili taksi uslugom putem platforme CarTrawler. Ovo nije samo jedna od dodatnih opcija na toj platformi, već i poticanje putnika na korištenje željezničkog prijevoza. Nakon kupnje karte, Nizozemske željeznice će kartu za vlak poslati e-mailom.

U idućim mjesecima KLM i Nizozemske željeznice pokrenut će nove mogućnosti za putnike kojima će moći kombinirati putovanje od zračne luke Schiphol do mnogih kolodvora diljem Nizozemske, a što će biti dostupno putem CarTrawler platforme za rezervaciju.

Twitter